Donem un impuls a Fontpineda. SomFontpineda, el nou corrent creat pels veïns i veïnes


Els grups de treball són un dels canals de participació directa més importants de SOMFONTPINEDA. En ells, els afiliats intercanvien experiències i recursos, reflexionen, arriben a acords i impulsen iniciatives sobre els principals temes que afecten a Fontpineda i la seva ciutadania en particular.
Nou Tribut Metropolità del transport: Injust i mal gestionat per l'Ajuntament

• Caldrà pagar el tribut? Si.
• Podem aturar el tribut fins resoldre els possibles contenciosos/moratòries? No.
• L’any vinent el rebut serà tres vegades mes car? No. L’augment respecte aquest any no serà superior al 1,055% del cobrat encara que no hi hagi la bonificació del 60%.
• Podem gaudir de bonificacions/descomptes? Si, però és responsabilitat de l’ajuntament i ho ha de pagar dels seus pressupostos.
• Podem incloure el Fontpibus i millorar altres serveis de transport? Si, però cal que l’ajuntament ho sol·liciti a l’AMB, que no ho ha fet.
• Podem fer el mateix que l’Ajuntament de San Cugat? Si, però l’ajuntament de Pallejà cal que faci la tasca del càlcul del cadastre des del 2005 fins al 2019 i presentar-lo a l’AMB.

Segueix aquest enllaç per a saber més....


El Tribut Metropolità ja s’aplica als municipis de la segona corona

Begues, Cervelló, Corbera del Llobregat, Molins de Rei, Pallejà, La Palma de Cervelló, El Papiol, Sant Andreu de la Barca, Sant Climent de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló i Torrelles de Llobregat ja apliquen el Tribut Metropolità fruit de la seva incorporació a la zona tarifària 1 des del passat 1 de gener de 2019.

Segueix aquest enllaç per a saber més....


RECICLEM CORRECTAMENT. UN BENEFICI PER A TOTS

Un dels canvis mes importants a dur a terme al nostre barri es l'impuls del reciclatge de les restes que generem. Vidre, plàstic, orgànic, esporga, paper i cartró, piles, ... Ens cal i volem un barri respectuós amb el Medi Ambient i no serà possible sense una gestió correcta de TOTS els residus que generem. Fontpineda es un bosc residencial i cal que les actituds i responsabilitats del veinat es vegin reflectides en tots els elements que ens envolten: un barri net, un bosc cuidat, cohesionat, amb respecte a la flora i fauna, amb una gestió exemplar dels residus i de l'entorn.

Segueix aquest enllaç per a saber més....


EGOCENTRISME

Hi ha polítics que només tenen una manera de passar a la posteritat. I no és per les seves bones actuacions, ni pel seu servei a la societat. Hi ha polítics que únicament saben passar a la posteritat posant plaques amb els seu nom, sense cap sentit ni mèrit.

Segueix aquest enllaç per a saber més....